ReaLife's Archiver

別忘初衷 發表於 2017-12-5 03:51

[剛戒色/有需要幫助的人請進]我可以監督你們戒色

[i=s] 本帖最後由 別忘初衷 於 2017-12-5 13:55 編輯 [/i]

我記得我在剛戒色時, 我是很希望有人能監督我的. 我相信你們當中都有人有相同想法.
我可以每天監督你們戒色, 給你們一些意見和鼓勵等等.
條件是最少3天回來報到一次.
建議你們可以開一個戒色日記的帖子, 每天寫一下自己的感受, 計劃, 夢想 什麼都好. 我都會用心回覆你的. 而且監督著你有否破戒.
如果你們想要我監督你戒色. 可以在以下名單加上自己名字,並留言. 之後再開一個帖子 , 方便我進行監督.

另外, 如果你想有什麼其他的幫助,不妨留言提出, 我會盡我的能力幫你

名單:

fmlaw1990 發表於 2018-1-6 21:34

別忘初衷,你好,我想問下我最近坐軟凳的時候,太約肛門會陰附近發熱,熱到我坐唔到,要坐硬木凳,
企同訓都無咩問題,請問你覺得係咩問題呢?

別忘初衷 發表於 2018-1-7 09:58

[b]回復 [url=http://www.noj1314.258club.com/redirect.php?goto=findpost&pid=7065&ptid=2940]2#[/url] [i]fmlaw1990[/i] [/b]

你好,我覺得係痣瘡問題,但我不是醫生,這不是尊業的意見,建議你最好去醫院check 下

fmlaw1990 發表於 2018-1-7 20:17

多謝別忘初衷,我都book左下星期睇專科,我其實都懷疑係痔瘡or前列腺炎,但我無尿急尿痛,亦無大便出血等症狀,只係一坐就發熱,呢個情況都成個幾月了,係戒j後出現的,諗緊係咪戒斷反應,十分感謝你的回覆

頁: [1]