免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主

標題: 打得J多腎已虧16 [打印本頁]

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:23     標題: 打得J多腎已虧16

[url=]老實不客氣[/url]

J後 後遺症出現了
踢波好易顯冇以前咁好體能,d隊友話冇以前跑得咁快都咁穩定
搞到我好都好唔意思

以恥為鑑!

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:28

[url=]毒霸一方[/url]

戒左60幾日, 身體FEEL唔到有咩好
但D驚恐冇哂

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:32

[url=]液精睇電視機[/url]

LM J左7年, 個人勁頹, 又冇女 又內向, 自卑, 灰機 又比女神拋棄
真係要戒J

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:34

[url=]dr牛河[/url]

依家扯旗扯到行都冇之前咁長,點算 ,做多d運動有冇用

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:40

[url=]活著何求[/url]

單身28年了,咁大個人仲係一事無成,窮,樣衰

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:42

[url=]Johnny_Derp[/url]

痴向左走向右走線 幾乎中曬
其實我J齡得6年 唔算長
同埋都唔算頻密 以前一星期2-3次
而且都會有運動...
但我諗最大鑊係我頭幾年J個陣
會專登拖長黎J 下下都坐底半個鐘
最勁試過90分鐘
成日忍精唔射 (個陣細個唔知原來忍精係傷到Hi Hi )

利申:新手留名

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:43

[url=]出租情人[/url]

第44日
岩岩同女朋友一齊左幾日
多謝咁多位巴打令我回覆自信

BTW如果同女友打茄輪算唔算破戒?

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:45

睇左個D百度戒色吧真人對比圖
好感慨

但我諗如果將我D相放上黎
應該會嚇死人

因為我初初J 姐係中一中二個陣時
係真係幾靚仔 (唔似戒色吧自貼個D大陸人 本身細個個樣都唔多得意 )

睇番我之後D相係真係愈黎愈樣衰
去到宜家已經變左個怪胎 冇曬朋友

細個成日見既阿姨
中學之後幾年冇見
一見番佢唔多認得我
話我直頭個樣係唔同左咁樣

希望可以戒J成功 之後有機會真係放D對比圖上去
一定警惕到好多人

利申: day 3

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:45

我中學時有女溝我
而家

我都係有好大既落差
我自問個程度同home alone 個主角差唔多
但我只係打J姐

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:48

[url=]勞鎗悔[/url]

巴打們,我向你們分享,原來西方聖哲:畢達哥拉斯、亞里士多德、德謨克利特、希波克拉底…等等,都對戒丁和寡慾有深入瞭解。他們知道精液和大腦的緊密聯繫──它們都是由卵磷脂「製造」出來。繼承的科學家和其他偉人思想的現代人,居然不懂得古代西方聖哲所相信的事。反觀佛洛伊德簡直就是文明的倒退,他的理論毫無價值,離經背道,就像他所提出的伊底帕斯情結,即我們其實私底下都是想強姦母親和殺害父親… 我們真的要相信這種退化的想法嗎?

亞里士多德:精子乃血液之分泌,更清楚地說,是我們的食物的完美成份。
很明顯,大自然要我們留最好的種子給後代,就像蜜蜂採蜜授粉一樣,精液就是從血液精煉而成的蜜糖。

希波克拉底:自希波克拉底與亞里士多德的時代起,精液與神經系統、大腦和脊髓存在著一種調和是眾所周知的。
精液代表生命,即是說將之丟棄而非用於繁殖,是生命能的直接浪費。

畢達哥拉斯:畢達哥拉斯擁戴寡慾對身體和大腦有著極大的生理好處的說法,因他將精液看成「純潔血液之花卉」
畢達哥拉斯教導我們精液與大腦有直接聯繫,精液的丟失會弱化大腦,其保存卻改善大腦,是因精液為大腦之營養。

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:48

[url=]勞鎗悔[/url]

(續上)

事實上還有非常多的研究和實驗對以上說法提供支持:

愛德華.查理斯.斯皮茨卡 (1852 - 1914) (醫生、內分泌學家)
在他的《自瀆的瘋狂》中,斯醫生道出了十二案對瘋狂的研究,全數都歸因於自瀆。他聲稱精神病是自瀆的後果,原因是大腦營養供給受阻。這是因為滋養大腦的卵磷脂和其他磷化合物的供應循環因過度排精而丟失。我們要記得:卵磷脂組成了神經細胞的髓磷脂鞘,關係著神經脈衝的有效傳遞。而卵磷脂又是精液的主要成份,可見過度性活動會導致卵磷脂的缺乏與神經細胞的營養不足。

麥斯.馮.格魯伯 (1853-1927) (醫生、細菌學家)
頻繁排精會使原本可以被血液重新吸收的「睪丸獨特的內分泌」減少。性活動過度的即時影響是抑鬱、疲勞和衰竭。再數下去有腰部壓力感、緊張易怒、頭部的壓力感、愚蠢、失眠、耳鳴、眼花、畏光、微顫甚至明顯發抖、心悸、易汗、肌肉無力。還有記憶流失、神經衰弱症、憂鬱型抑鬱障礙、從事體力和腦力活動都提不起勁。消化效能不良、營養吸收不足,對傳染性細菌(特別是肺結核桿菌)的扺抗力下降,是性活動過度傾向使鈣質流失之故。還有下體軟弱、易受刺激、早洩、頻繁夢遺、增加不育機率。頻繁夢遺愈嚴重,愈容易引致緊張易怒和疲勞(神經衰弱症)。這些症狀皆見於年少老年:年輕人性活動過度會嚴重摧殘新陳代謝和成長進程,減慢身體和智力的發展;老年人則加快死亡:多數是心臟病。

勞鎗悔譯 原文:http://www.reddit.com/r/NoFap/co ... vilisation_knew_it/

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:49

[url=]小拳王恥吹象[/url]

深度邪淫者不同於一般邪淫者。因為邪淫時間長,次數多。成功戒邪淫,難度明顯比一般邪淫者大。
首先,深度邪淫者,有很多不利的因素。
1體弱:身體明顯虛弱,就是正常的生活活動,都會氣喘吁吁。
2心理:大量負面的心理,膽小,懦弱,不自信,懷疑,嫉妒,幻想一夜暴富等等。
3失業:經濟條件相對較差,生活大部分來源於「啃老」。
4孤獨:朋友幾乎沒有,原來的朋友漸漸離他而去。即使有女友,也對他不聞不問。長期孤獨的宅在家中,甚至日夜顛倒,白天睡覺,晚上上網。
5心理壓力:深度邪淫者,很少有人,會主動關愛他們。甚至他們的父母都會嫌他們好吃懶做,給予各方面的壓力,漸漸對他們失去信心。
6生活環境差:吃喝拉撒睡,生存的環境多半屬於髒亂差。
7無所事事:人生沒有目標,整天無所事事,又找不到正常交流的渠道,就借助看黃片,SY等等發洩。進入惡性循環,越來越墮落。最後的歸宿,輕者窮困潦倒,一生一事無成,孤獨終老,鬱鬱而終。重則疾病纏身,成為醫院的常客,甚至被送進精神病院,或天災橫禍橫死。

中曬

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:50

[url=]向右[/url]

其實對手一用力就會震 係咪代表幾嚴重

作者: noj1314    時間: 2016-8-13 23:55

[url=]poker_face[/url]

大大我知錯啦
J齡十幾年,有女都照打
宜家弟弟要倒下鳥,唔係咁快用曬QUOTA呀

我宜家情況係好難勃起,冇朝勃
要靠睇AV然後CHOK幾野先有反應,射到
但對住條女竟然唔得
大家都好SAD
就算有反應都唔硬。。。
呢十幾年打太多,宜家見到正女係唔會扯到
有冇方法救到條J,仲有大半世人要過
我唔想Hi唔到女呀
戒J次次都係1日即破

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:07

[url=]古鐵巨人[/url]

DAY 33

今早半睡半醒之際,突然夢到同個女仔激咀,咀到開始想剿佢之時,我立即睜眼醒來彈起身,頂得住! (雖然而家諗番都扯扯地 )
之前有嚴重敏感牙齒問題,而家感覺上無咁敏感,會唔會同戒J有關呢?

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:09

[url=]俞佩玉[/url]

戒J超過一年
有啲擔心自己嘅性能力
前列腺會唔會有事?

師兄分享下有咩變化啦

真正既高手宜家先出現

上幾個post 有LM

戒左丁之後,真係好大轉變
個人自信左,有神,有股朝氣喺度
好精神,無咁易攰

個人靚仔左,皮膚好左好多
異性緣改善左超多 ,好多女會主動揾我,當我做fd

戒丁真係對我幫助好大,所以我先戒到成年有多
我真係好怕變番以前咁

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:09

無左陣毒氣,女仔自然唔會反感
對比其他毒男,女仔自然會鍾意同我做朋友

戒J超過一年
有啲擔心自己嘅性能力
前列腺會唔會有事?

點解擔心?仲有咩症狀?
堅持落去一定冇事既

無咩特別,只係覺得咁耐唔用擔心會有事姐
希望快啲追到個女仔,可以用下啦

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:12

[url=]無存[/url]

8月19號到而家
尋晚同女友撲完,拎番出黎果陣重勁硬
戒丁果然有效
多謝蕭生

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:15

[url=]人人愛地球[/url]

如果我依加得到既運氣,人緣,生心理改變真係由戒J所獲得既,要我戒一世都樂意

已決定終身戒j

打J獲得既只有一刻既快樂,但就伴隨左好多壞處

放棄左打J,那怕只有少少改變,都已經足夠了

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:16

[url=]HiAuntie臭系[/url]

破戒廢物, 連打都戒唔到

唔係老點, 打得丁多真係有可能轉數減慢

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:19

[url=]灣仔‧軒尼詩[/url]

我而家終於知點解我咁多徵狀
雖然我唔算丁得好嚴重 丁左7年
平均只係2-4日一丁
但係我成日玩忍住唔射 chok到差唔多射出黎就停 因為套av未完 想睇耐d
我都係而家先知點解傷得咁重
利申 已戒丁四個月

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:21

係啦 打丁搞到我冇哂朋友
學d大陸用語:悲劇般既人際關係
打丁個排個人完全想自閉 人地想同你保持聯絡keep住關係 但我就冇心覆人 咩都唔想理 完全唔想見人 呢三年黎d朋友一個個咁 好啦 而家真係冇哂朋友
真係好痴向左走向右走線 打丁 唉

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:22

Hi我發覺我同你好似
我以前中學性格同樣都正常 本身都有唔少FD
而且大部人都願意同我做朋友
但我又係完全對社交零興趣 就算熟既朋友都懶得私底下聯絡佢 關心佢地
更加完全冇諗過主動識人 好冷漠
慢慢都同D朋友愈黎愈疏離

宜家冇朋友先識後悔 但已經冇用
一黎人大左 二黎自己個樣衰左好多
已經冇咩人肯識我 同我做朋友

同埋我又係同你一樣
本身J得唔算頻密 但細個無知
下下玩忍精 拖長黎打
傷向左走向右走到Hi Hi

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:22

[url=]ILoveMadrid[/url]

差唔多4個月 肥得快左好多可能係食物D營養都吸收多左
以前打開真係食極都唔吸收咁

[url=]雷聲大雨點小[/url]

加入
身體同心理好差 經常發脾氣同情緒大起大落

真係唔睇戒文都唔知打丁忍住唔射係傷得咁重
我真係冇哂朋友啦 睇住隔離搭地鐵d人個個開心whatsapp
我就係度呆坐,勁企,上高登 我真係好想喊 同埋就算話戒一年好番好多 人大左識個真心朋友邊有咁易
中學明明正常人一個,
打丁>負能量>自卑自閉>冇朋友 唉!!

作者: noj1314    時間: 2016-8-14 00:25

[url=]唱腔好HEA[/url]

我係新加入!!我一直都係CD ROM,成日追住簫大俠D POST,TOTAL 戒左2次15日,岩岩星期6,日就破左 ,仲要打左3次,唉!!放假真可怕。想問大俠可以點先有多D決心!?

歡迎光臨 ReaLife (http://noj1314.258club.com/) Powered by Discuz! 7.2