免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主

標題: 2015年正能量戒J團(10) [打印本頁]

作者: noj1314    時間: 2016-8-22 16:13     標題: 2015年正能量戒J團(10)

http://forum8.hkgolden.com/view. ... &highlight_id=0
作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:06

[url=]大波宅男[/url]

頭髮稀疏,除左戒j,仲可以做乜野加速康復

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:06

[url=]李榮浩[/url]

今日第一日
求下各位賜我力量
我已經中左好多個徵狀啦 我唔想再J 我想正正常常有返個健康身體

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:07

[url=]賽莉娜的PKMN[/url]

小弟發覺最近精神差咗好多,睇黎要開始戒 J

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:12

[url=]做個傻子[/url]

因為打J搞到個黑眼圈好嚴重
依家介緊J,但係仲有冇其他方法改善下個情況?

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:17

[url=]宮商角[/url]

打j 如吸毒
一樣你明知有害 但係都戒唔到既野
你就知自己中毒已深

我曾經戒左兩個月 次次都係兩個月出事

而家三日打一次 打左 三個月

d 病痛又返返黎

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:18

[url=]好色是罪[/url]

我講先

J齡:7年

早泄,打J都好快射,
自卑,記性差左好多.個腦諗野好慢
次次J完都生暗瘡有白色濃既
講野好細聲,冇底氣,
內向細膽,唔識同女仔溝通
個樣猥瑣左,好向左走向右走毒

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:19

[url=]好色是罪[/url]

尿頻

我有時痾尿會痛同埋好難痾出黎

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:19

[url=]屎波架撐多[/url]

無黎精神,好易累同眼訓,但唔打j好難訓得著

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:25

[url=]愛燈夏薩特[/url]

痾尿出閘好慢
早洩

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:25

[url=]痴母多敗兒[/url]

變左清朝人, 前面已經無哂頭髮

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:26

[url=]Ugly_Life[/url]

痾尿經常性會滴尿
感覺逐下射出黎感
同放番入褲一定會必幾滴出黎
痾唔完感

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:27

[url=]畢遜[/url]

記性差左好多,舊時轉數好快,而家就得返一半

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:28

[url=]反社會人格[/url]

每日1~2J

好慘
有西Hi.. 都會好快軟
開頭D前戲就扯到行哂.. 但一鍚到咁上下就會軟番

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:28

[url=]基拿匈奴[/url]

屙尿分叉 精液有啫喱狀既野代表咩

[url=]梅開貳度[/url]

冇精神 訓10粒鐘都好累
體能差左
反應慢左

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:29

[url=]你教我點做喇[/url]

次次打完jd關節屈曲會格格聲,行步路波羅蓋都會痛,關節唔受得力,d暗瘡4年黎有增無減

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:30

[url=]熱情冷淡反悔[/url]

淨係覺得記憶力差左

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:32

[url=]魯芬卡山[/url]

j左5年 每日一丁 體能差左好撚多

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:32

[url=]一針見血bb[/url]

j軟 腎痛 覺得自己腎虧
講野細聲左 內向
頭髮甩左好多
戒緊day4
btw巴打有冇戒j post share?

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:33

[url=]檸檬畢達[/url]

J齡10年 加上平時唔做運動,個人好易累
扑野時郁多幾郁好快無力 成日要扮轉姿態女上先收到科

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:33

[url=]遊戲機[/url]

個人傷感左好多,冇動力做好多野
連運都唔想做,惡性循環

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:38

[url=]食菜肉[/url]

唔戒點扑得條女high

同埋戒j 唔係淨係依樣,而係我唔想個人繼續頹落去

人頹,腦轉數唔夠快,做野點會成功

其他人話無事,身體係你既,差到咩地步你自己知

同埋你覺得未有事係因為你仲後生,唔使好耐,唔好等24-25 歲先黎後悔

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:42

[url=]SSTTYY[/url]

前排有個同學爆肺住左一星期醫院,佢話好奇怪出院果陣個醫生叫唔好打咁多飛機,乜兩者有關係架咩?

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:45

琴日剪頭髮遇返一年前個髮型師(佢放大假),佢都覺得我d頭髮稀左好多,原本仲諗住今日去叫雞,依家決定全面戒色算,利申: day 50

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:47

我都係...24歲,表面睇好多頭髮,其實同樓上巴打一樣

利申:2day

係,d人就咁睇唔會覺得我稀,但係一濕左水就好稀

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:49

[url=]今晚打車輪[/url]

Hi 琴日破左介 暗倉即刻爆 紅印個d位明顯反好多
決心介!
Day1

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:50

[url=]李榮浩[/url]

追唔哂post
戒J會唔會影響體重?

瘦向左走向右走(瘦到Hi Hi),又成日打J feel到個人好虧
好多過度徵狀都中哂

最想改善自己體質...成日易攰又冇動力
瘦到成個女人咁 好孱弱feel

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:53

[url=]21800000[/url]

三個月多4日

而家日日起身都好精神
以前初初戒要訓~10小時
而家~8小時就得

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:53

[url=]zen禪[/url]

三個月多4日

而家日日起身都好精神
以前初初戒要訓~10小時
而家~8小時就得

精神好多,係咪好爽
我果時同你一樣,訓極都唔夠,戒左後個人訓少d但都精神

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:58

[url=]杜德拎[/url]

依家每日望住d頭髮咁稀,唔好話想打丁,直頭好向左走向右走憎打丁,打丁真係完全破壞我既人生,雞都完全唔想再叫啦,等變禿頭

I know that feel bro

利申:每日甩十幾條

其實我唔算話甩好勁,不過可能因為頭髮剪得好短所以先唔覺,總之好稀啦,過多一個月先21歲已經咁,真係好向左走向右走想跳樓死 當然介有其他煩惱

我同樣都係頭髮好稀,一有風吹就

戒丁+中藥補腎+良好生活習慣,希望有機會好番

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 15:59

[url=]肋骨小辛[/url]

今朝搭車見到有個男人係咁盯著個女仔望
個樣好核突
我碰到佢隻鞋,立即怒目而視
人咸濕果時情緒波動好大

自己都曾經同佢一樣,好樣衰
依家發現戒左對身心理都有好處
對人處事都得心應手,無咁易情緒激動做錯野,冷靜下來會頭腦清晰好多

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:03

[url=]日日羊[/url]

周身冇力 手軟腳軟

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:04

[url=]Jungkookie[/url]

我覺得最明顯就係腳無咁臭要講 因為之前就算沖涼特登洗腳板底都會有小小味
反而而家介左之後洗得hea d 都無味

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:05

[url=]Jungkookie[/url]

而且打丁個陣唔覺 但係介左唸野真係無咁塞住
加油啊巴打們

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:09

[url=]mikaimmonen[/url]

day 16 腰酸背痛無左 讀書終於好似以前咁輕鬆入腦 但尋晚疑似夢遺 (點算)

歡迎光臨 ReaLife (http://noj1314.258club.com/) Powered by Discuz! 7.2