免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主

標題: 2015年正能量戒J團(11) [打印本頁]

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:09     標題: 2015年正能量戒J團(11)

http://forum5.hkgolden.com/view. ... &highlight_id=0
作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:12

[url=]賽莉娜的PKMN[/url]

你肯戒 J 我哋一定會撐你!
你肯戒 J 我哋話你最爭氣!
決心戒就戒到尾,我哋梗撐你,撐你,撐你!
戒 J 一定贏!

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:13

[url=]肋骨小辛[/url]

好色是罪巴打有冇脫髮問題
冇,每人症狀都唔同

我無脫髮,但會頭髮乾旱會似一堆草咁

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:13

[url=]杜德拎[/url]

我就係丁到頭髮勁乾旱,好似一棵樹枯死既枝葉咁……再加上稀疏

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:17

[url=]冷月葬花[/url]

以前一日打一次。高鋒期一日幾次。而家睇返。真係深受其害。我決定要戎喇。希望自己頂得順。。。

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:17

[url=]極愛奶腳[/url]

睇左中醫,個腎同膀胱都有小小事,個中醫生都叫我最好戒左打j呢個壞習慣,佢仲話以前都睇過兩三個人打j打出事

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:26

[url=]好色是罪[/url]

巴打們我上星期連續j左幾日,之後星期二開始膀胱位有啲怪怪地嘅感覺,好似feel到有啲虛虛地咁
其實咁樣係咪已經岀事 使唔使睇醫生

唔使睇醫生,戒會好

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:31

[url=]今晚打車輪[/url]

岩岩想打個陣 睇一睇自己個樣
睇下d暗倉就無打到
頂住

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:35

[url=]肋骨小辛[/url]

其實戒丁唔係只係在乎射唔射,有冇出精
重點係你有無改變到自己,改變內心
你沉淪落去既想法唔變,覺得就咁落去都無問題,一次半次無所謂
你永遠都係依家既你
知道有問題,但懶得去改,你一世都係你自知既失敗者身份
對其他人你可以口硬,對自己坦白,你真係覺得自己依家好好?
唔洗同人講,你自己知道得啦

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:35

[url=]關平[/url]

今日開始 ,呢幾日有尿頻同屙尿開差

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:43

[url=]當時明月在[/url]

in 戒為良藥 we trust
重睇中

強戒無可能戒到一世,一定要提高覺悟 每日警戒

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:44

[url=]mikaimmonen[/url]

小弟j齡4年, 宜家立志戒除手淫, 但我想問下我宜家戒是咪已經無機會挽回我的人生?

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:44

[url=]禿鷹洗灝英[/url]

J齡12年今年24歲
症狀:面黃暗瘡多 牙黃羅友黑 J幼又唔長
同女攪野會緊張到扯唔起 一係就好快射 尿頻 性慾減退
個人暴燥 易手震 同女講野會怕醜無話題

今日係介J第18日,希望我可以慢慢回復返
最緊要係唔好攪攪下野就軟返好無面

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:45

[url=]獨名已存在[/url]

Day12
日日睇戒色文 係戒丁必須

如果你戒丁又唔睇,姐係你未明戒色文重要性,姐係代表你99%會再破戒
好自為之

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:51

[url=]今夜不再丁[/url]

留個名
J齡9年
戒左三年J 係三年以黎都話要戒果隻三年
呢幾年其實髮線稀疏左好多
但上個月先發現到額角繼續惡化
雖然有機會係遺傳性 但我覺得打丁都有一定部分導致呢個問題
所以而家要決心戒J

今日Day 1

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:51

打丁一定會影響頭髮
1. 打丁傷血氣,髮為血之餘
2. 打丁傷腎,氣腎之華在髮
打丁頭髮最重要2樣野都虧,咁你話會唔會令到脫髮

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:52

[url=]高登Son[/url]

今日放假,差d破

好在把持得住唔繼續、睇多d文章化下先

Day21

睇多d文真係改變思想
思想改變行為
我開始睇之後覺得對戒丁好大幫助
定力好左

作者: noj1314    時間: 2016-8-23 16:53

去27
作者: noj1314    時間: 2016-8-24 15:17

[url=]zen禪[/url]

古代行軍打仗時係唔帶女人

現代某d足球隊伍世界盃時係禁欲

係有d理由既

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 15:22

[url=]飛釘肥毒[/url]

我發現我盜汗真係好嚴重
落個街都可以出曬汗 特別係加拿大 唔太熱都會出汗滴汗
應唔應該睇下中醫?

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 15:23

[url=]高登Son[/url]

香港男人太多人腎虧
係公次成日都見到成地一滴滴

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 15:24

[url=]卡巴斯遊戲機[/url]

第14日 史上介丁最長時間!!!
唔打丁, 個人勁精神, 就算訓得5粒鐘都好醒神, 轉數都快左
一定要日日睇戒色文, 目標係以後唔打丁!!!

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 15:24

Day19
精神左好多,以前雙眼仲差過死魚眼
依加比死魚眼好dd
係開學前盡戒,比同學見證新一個自己

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 15:25

[url=]今晚打車輪[/url]

D暗倉點先會死呀

暗瘡除左打j仲有其他野都有影響
例如飲食,環境,作息,情緒

應該點做呀 成塊面超多印 時不時會生大粒倉...
想快d變反令仔溝女撲呀 好無自信而家

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 15:26

[url=]肥波任我摸[/url]

戒丁新軍報到
j齡5年,f.2開始
今年要repeat先發覺自己係因為打j搞到讀書一落千丈,所以下定決心
而家戒左2個禮拜,開始頂唔順,仲有諗過叫雞
而家入黎乞句加油鼓勵

歡迎光臨 ReaLife (http://noj1314.258club.com/) Powered by Discuz! 7.2