免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主

標題: 2015年正能量戒丁團(13-14) [打印本頁]

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:07     標題: 2015年正能量戒丁團(13-14)

[url=]俞佩玉[/url]

今日又同女女食晏嘛

這些機會不是屬於我的

繼續戒J 就有呢啲機會!

我中學時都係啲透明毒向左走向右走
全班得三個人會同我講嘢,零女會同我有交流

繼續戒J , 建立自信,唔好睇死自己
女女自然送上門!

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:09

[url=]李榮浩[/url]

今日照鏡覺得自己冇以咁樣衰
究竟係戒 J 成果抑或係錯覺?

我覺得有關係
我指個臉色,打得多打到虧虧地個黑眼圈又勁 望落冇黎精神 完全唔飽滿

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:09

[url=]俞佩玉[/url]

我早兩日因為要整證件,攞返啲一年前影落嘅證件相出黎
真係好樣衰,又瘦又無神
我老母都Hi我咪鬼用啲咁樣衰嘅相
交form 嗰時都比職員問我啲相係咪好舊,唔似我

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:13

[url=]劇毒奇俠[/url]

小弟一直以黎都係零存在感,不過似乎最近人緣真係好咗
識多咗人
又有人叫我一齊食晏

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:15

[url=]出文呀[/url]

J齡5年

依年發覺一飲多少少水就好快要去痾,大約一粒鐘度就要....
係咪膀胱玩完啦

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:29

http://forum5.hkgolden.com/view. ... mp;authorOnly=False
作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:35

[url=]薙切_繪理奈[/url]

17歲脫髮好向左走向右走勁 同學都睇得出
打左4年 平均番真係2日到一次

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 16:37

[url=]馬高華拉堤[/url]

有冇巴打每打一次,就會髮線後移一次呀

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 17:40

[url=]毒拎畢號[/url]

Hi Hi我諗我真係要戒
同個學生妹玩個時
時硬時軟
用手又係唔舒服
含仲衰,極速變軟

唉好向左走向右走驚

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 17:44

[url=]龜字頭[/url]

七日前打左一次J
今日睇左av發現扯唔起,決心戒J
由聽日開始為期三十日戒av,戒打J
我會每日匯報身體情況,鼓勵大家戒av,打j 之餘亦提醒自己
之前上網睇到外國一個關於sex god project 提到因為長期浸淫係av,同打j 既世界而令身體對性變得遲鈍,影響同另一半既性關係同健康甚至日常社交能力,但原來依b種影響可以reboot, 通過戒av,同打j,可以返返轉頭,佢既建議係戒打j 同av120日,身體會開始有轉變,而家我先定一個小目標30日,大家一齊加油

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 17:49

[url=]呀龍[/url]

打j打到一面暗瘡

作者: noj1314    時間: 2016-8-24 17:51

[url=]多謝你?分享[/url]

[day 12/30]
頹JJ又落左海傍跑

btw打J真係會令個樣變殘
小弟今年19歲
俾人問係咪30歲

歡迎光臨 ReaLife (http://noj1314.258club.com/) Powered by Discuz! 7.2